Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. augusztus 31., kedd

Első gyöngybogyóm!

Zsuzsi Mildy mintája, amit ezúton is nagyon köszönök!!! Úgy látszik mostanában fekete-fehérben látom a világot. Lesz ez még így se!

Oeil de Ra^-ha jól értem a nevét

Pencio csodás mintája fekete - kristállyal. 27 mm-es swari van benne. Szép nagy darab. Sajna a napra vártam eddig, de nem bújt elő. Így elég érdekes lett a fotó. Bocsika :( Ha jobb idő lesz teszek fel jobb képet róla, mert élőben nagyon szép!

2010. augusztus 27., péntek

Szettesedett a medálom!


Még régebben fűztem ezt a fekete-opál medált. Aztán most jött az ötlet a karlánchoz. A végén még teljes lesz a készlet.

2010. augusztus 24., kedd

Nyárvégi finomság!


Egy egyszerű gumidamilos karkötő. Megvettem a gyöngyöket és nem csináltam velük semmit. Aztán a Bakonyban túrázás közben szembejött velünk egy hölgy. A nyakában hasonló színösszeállítást láttam. Rögtön haza akartam jönni. Aztán kibírtam, maradtunk még, de meglett, megcsináltam. :D

2010. augusztus 18., szerda

2010. augusztus 16., hétfő

Lila hering menta swarikkal!


Nagyon sokat pakoltam a menta swarit mire megtaláltam a párját. Első látásra szerelem számomra. Büszkén fogom viselni. Sajnos a fotó nem adja vissza az igazi szépségét. Természetesen ez is Ande minta. Köszönöm!

Türkiz hering türkiz swarikkal!


Türkiz minden árnyalatával. Nagyon jó fűzni! Ezúton is köszönöm  Andenak.
A fények nem voltak jók ma, de nagyon le szerettem volna fotózni, mert megígértem Eszternek!

Első díjam!



Köszönöm  Eszternek a díjat! Mivel még nagyon tanulom a blogolást ezért különösen jól esett ez a díj! Akihez eddig fordultam gyöngyös segítségért mindenki önzetlenül segített! Nekik is mindent köszönök! Remélem én is hamarosan a gyöngyösök nagy családjához tartozhatok a neten keresztül is.

Akinek én szeretném adni a díjat: Jucinak, amiért ismeretlenül is segített a horgolásban! Ági mamának, mert akár hová nézek mindenkihez van egy kedves, bíztató szava! Zsuuunak, mert imádom a mintáit! (ha más ezt meg is tagadja!) Poénak, mert nagyon szépeket csinál, és külön köszönet a magyar címerért! Nem utolsó sorban Eszternek, a kedvességért, buzdításáért és barátságáért!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...