Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2011. június 25., szombat

Anikónak "bérfűztem"!

 eleje
és a hátulja

Anikónak az általa kiválasztott színekből készült ez a háromszög. Matt türkiz, türkiz 2AB és bronz valamint aquamarine rivoli. Nagyon ütős lett, remélem a gazdájának is tetszeni fog élőben. 9-én meglátjuk. :)

Csepp a kolléganőmnek!

Kedvenc kolléganőm rengeteg mindent kért tőlem. Ez az első a sorban amit elkészítettem neki. Jön majd a többi is, de ez volt a legkevésbé munkaigényes. :) Azért lóg még belőle a damil, mert nem tudom mekkora az ezüstláncán a kapocs, átfér-e vagy sem, de majd a melóban befejezem. (csak a főnököm meg ne tudja :D)
Metálkék ezüsttel. Nagyon szép színe van élőben.

Cube de Fleur ismét


Mivel engedtem a csábításnak és megtartottam, így gyárthatom őket szokványba. Ami nem baj, mert olyan gyönyörű! Imádom!
Minta: Perle4U Köszönöm!

2011. június 16., csütörtök

Citromsárga-ezüst háromszög


A citromsárgát az ezüsttel kellett összepárosítanom. Hááááát.... először égnek állt a hajam. Meg másodszorra is. Aztán amikor fűztem a legutóbbi közös fűzőcskénken, akkor a csajok már nevettek rajtam, amikor próbáltam győzködni magam, hogy egész jó. Mostanra elfogadtam, sőt! Egészen tetszik! Citromsárga 2AB és teljesen ezüst swari kristály rivolival. Még a gazdájánál sincs, de kérték a következőt belőle. :)

Ukrán leveles


Tudom, hogy nem jó a háttér, de sietnem kellett fotózni, mert már vitték is ajándékba. Barnás-drappos valamit kértek, egy középkorú hölgynek. Ezt találtam ki. Remélem tetszeni fog. Természetesen ezt is kétszer fűztem újra, mert az elsőnél nem feküdt ki szépen a nyakon. Így, hogy ebből a fajta fűzésből ez volt az első próbálkozásom, egészen meg vagyok elégedve. Nem fogok belőle tömeggyártásba kezdeni, de van pár ötletem a későbbiekre.

Kis egyszerű

Egy kedves ismerősöm kért ilyet az óvónéniknek. Ez az egy maradt meg. Egyszerű, de helyes.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...