Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. augusztus 16., hétfő

Első díjam!



Köszönöm  Eszternek a díjat! Mivel még nagyon tanulom a blogolást ezért különösen jól esett ez a díj! Akihez eddig fordultam gyöngyös segítségért mindenki önzetlenül segített! Nekik is mindent köszönök! Remélem én is hamarosan a gyöngyösök nagy családjához tartozhatok a neten keresztül is.

Akinek én szeretném adni a díjat: Jucinak, amiért ismeretlenül is segített a horgolásban! Ági mamának, mert akár hová nézek mindenkihez van egy kedves, bíztató szava! Zsuuunak, mert imádom a mintáit! (ha más ezt meg is tagadja!) Poénak, mert nagyon szépeket csinál, és külön köszönet a magyar címerért! Nem utolsó sorban Eszternek, a kedvességért, buzdításáért és barátságáért!

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gratulálok az első díjadhoz és köszönöm, hogy gondoltál rám!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a megtiszteltetést! Még nem jártam a blogodon, de követni fogom, tetszik a színhasználatod! Örömteli gyöngyözést kívánok továbbra is :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm!! Szépek a munkáid, kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Ágota!Szerintem ezek a fontos dolgok :-)
    S a többiekhez hasonlóan várom a folytatást :-)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a bizalmadat és a szép szavakat, várom a sok sok munkádat bemutató képet !!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm lányok! Tudtam, hogy számíthatok Rátok! Majd ügyeskedem és remélem Ti is kedveteket lelitek a gyöngyeimben, ahogy én lelem a Ti alkotásaitokban!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...