Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. szeptember 18., szombat

Pif játék!

Krisztagyöngynél és Svironál, valamint Ládikónál jelentkeztem játékra. Hát elég bátor vagyok, de remélem lesz kedvetek velem játszani. :)
A szabályok:
1. Bárki játszhat, akinek blogja van.
2. Az első három ember, aki kommenteli ezt a bejegyzést, ajándékot fog kapni tőlem, melyet én készítek.Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.
3. A játékra jelentkezők kötelezően vállalják, hogy kiteszik ezt a felhívást a blogjukra és a fent írtak szerint ők is tovább viszik! (Csak ebben az esetben jár tőlem az ajándék)

6 megjegyzés:

 1. Szia Ágota! Én is jelentkeznék hozzád.
  Köszönöm a lehetőséget!:D

  VálaszTörlés
 2. Húúúúúú Kriszta köszi! Na most aztán munkára fel! Mert ez nemám akármi! Ezt a megtiszteltetést! Köszi a bizalmat!:)

  VálaszTörlés
 3. Persze! Örömmel látlak kedves Lara!

  VálaszTörlés
 4. Természetesen! Neked is nagyon örülök!

  VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...