Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. október 9., szombat

Ajándékom története!
Biztos nagyon rendes kislány lehettem, mert Ibolya barátnőm (aki nagyon kreatív csak sajnos éppen blogja nincs) megajándékozott ezzel a kis meglepivel. Azt mondta, hogy egy kis semmiség!!! Én meg úgy örültem neki!!! Szóval ez a kis semmiség egy ollóőr és egyben tűpárna, hogy ne kelljen keresgélnem a tűimet és az ollót.
Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egyszer mutattam neki Jucinál egy ilyesmit, hogy nézze meg milyen szép, és nekem ez mennyire tetszik. Hát suttyomba megcsinálta a drága!
Az a nagy valami pedig azért született, mert az összes gyöngyöm egy gyerek cipősdobozban van. Ezt nem nézhette tétlen és kaptam ezt az ékszertároló- bemutató kis táska szerű dolgot. Ja és az összekötőjét is ő csinálta, azaz horgolta!!! Innen is nagyon köszönöm!!!

1 megjegyzés:

  1. Na most aztán irulok-pirulok. Nagyon szívesen készítettem.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...