Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2011. január 26., szerda

Pif ajándékom Svirótól!Svirótól kaptam ezeket a csodákat! Nem direkt csinálta, de pont a szülinapomon hozta meg a postás. Nagyon örültem neki és ezúton is nagyon szépen köszönöm!!!
Sviró szabadkozott, hogy nem igazán gyöngyös dolgot küldött. Mondtam nem baj ennek is örültem, sőt! Alapból könyvmoly vagyok és nagyon örültem a könyvjelzőnek! A férjem szokta mondani, hogy nem érti hogyan csinálom, de leteszem a fiúkat, nekiülök gyöngyözni és ha végeztem az ágyban még olvasok is egy keveset. :)
A tányér pedig önmagáért beszél! Mivel fiaim vannak nem is szoktam  ilyen lányos dolgokat csinálni és ez most különösen simogatta a lelkemet.
Sajnos lefényképezni nem tudtam, így a képeket ideiglenesen kölcsönvettem Svirótól. Ezért is váratott a dolog magára, hogy kitegyem, amit nagyon sajnálok. Nem akartam megbántani vele kedves ajándékozómat!

1 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...