Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2011. március 28., hétfő

Noriám

Nagyon vágytam rá, de bevallom, hogy amilyen jó volt fűzni, annyira nem tetszik élőben. Hatalmas nagy és rettentő nehéz! Viszont lila! és fekete. :)
Minta: Perle4u, köszönöm!

7 megjegyzés:

  1. Folyamatosan bámulom a szebbnél szebb ékszereidet!!! Nekem mindegyik nagyon-nagyon tetszik! Nem is hiszem, hogy ez a Noria nem tetszik Neked élőben, hiszen olyan gyönyörű! És fantasztikus ez a lila-fekete színpárosítás.
    Nagyon dögös darab:-)))

    VálaszTörlés
  2. A színe gyönyörű lett, nagyon szeretem a lilát! Én is megfűztem ezt a medált és bizony szép hangsúlyos darabnak tartottam elsőre. Most már kezdek hozzászokni a méretéhez:))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik mint a többi ékszered. Különösen tetszik az ékszereidben, hogy Te is szereted a lilát és a feketét. És így együtt... bámulatosan szép ékszer! Szuper!

    VálaszTörlés
  4. Meseszép ékszereket készítettél ismét!
    Nagyon tetszik mind!
    Minden elismerésem Ágota!

    VálaszTörlés
  5. Mindegyik nagyon szép,..nekem most ez a medál tetszik legjobban! Biztosan gyönyörűszép élőben is!!!
    :-)

    VálaszTörlés
  6. Gyönyörű ez a medál!!! Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  7. Nekem is nagyon tetszik, le a kalappal.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...