Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2011. június 16., csütörtök

Citromsárga-ezüst háromszög


A citromsárgát az ezüsttel kellett összepárosítanom. Hááááát.... először égnek állt a hajam. Meg másodszorra is. Aztán amikor fűztem a legutóbbi közös fűzőcskénken, akkor a csajok már nevettek rajtam, amikor próbáltam győzködni magam, hogy egész jó. Mostanra elfogadtam, sőt! Egészen tetszik! Citromsárga 2AB és teljesen ezüst swari kristály rivolival. Még a gazdájánál sincs, de kérték a következőt belőle. :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép nyárias darab!A színe nagyon szép és ritka!!Tényleg eszembe se jutott volna ez a sárga de így hogy látom ,nagyon tetszik!Ez nagy baj,mert kell vegyek sárga swarit:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, pedig nem az én színem a sárga!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...