Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2012. január 23., hétfő

Csepp fülik :)


Senkinek nem káprázik a szeme, csupán ki akartam próbálni mindkét keverékből a szettet. Meg kell mondjam mindkettőt imádom. Tudom, hogy nem nagy munkák, de kicsi lépés előre és aztán jöhet a nagy! :)

5 megjegyzés:

  1. Szépek lettek! Szeretem az ilyen "sorozatokat", ha valami megvan többféle színváltozatban is. Olyan jól mutatnak egymás mellett!

    VálaszTörlés
  2. Az én szemem nem káprázik...
    Melyik lesz az enyém? :-)

    VálaszTörlés
  3. Fényképről nem annyira tetszett, de miután élőben láttam, nekem is lenne kedvem hozzá :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek, ami persze az összes munkádra igaz. Még különösen a háromszög tetszik. Esetleg tudnál segíteni az elkészítésükben ?

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...