Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2012. január 6., péntek

Eltört a lelkem :(

Van úgy néha, hogy a legbiztosabbnak hitt élethelyzetben egyszer csak beüt a ménkű. Azt hittem kerek a világ, de kaptam az élettől egy akkora sallert, hogy a fal, majd a komód és végül a padló adta a másikat. Van ez így néha. Még a legjobbakkal is előfordul, hát még velem. 2010 karácsonyán jött a hideg vizes zuhany, azt hittem csak egy futó dolog, de mára beláttam, hogy egyedül hiába küzdök, kell hozzá más is. Sok időmbe telt, talán sikerem is lesz (a jelen állás ezt mutatja), de ehhez még idő kell. Amint láthatjátok nem nagyon blogoltam és ennél is kevesebbet fűztem. Ennek mind ez volt az oka. Nem betegség ami húzza, és remélem csak múlt időben húzta az én szívemet, de ennél többet nem szeretnék róla írni, avagy szót ejteni. Szeretném, ha ez számomra tanulság maradna az élettől és a dolgok legvégén elmondhatnám, hogy a legnagyobb megnyugvással jól jöttem ki a dologból. Én is és a családom is.
Itt szeretnék még egyszer elnézést kérni azoktól, akiknek ajándékot ígértem. Lassan postára adom és kérem a megértésüket. Ebben az élethelyzetben a lelkem és én voltunk az elsők. Csak nagyon sokadiknak jöttek a gyöngyök!
A barátaimnak itt is szeretném megköszönni, hogy mellettem álltak, biztattak! Nagyon sokat jelentett! KÖSZÖNÖM!!!!

8 megjegyzés:

  1. Én nagyon szorítok Neked/Nektek.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Ildi, ezt eddig is tudtam és tapasztaltam!

    VálaszTörlés
  3. Drága Ágotám! Tudod, hogy mit gondolok! Mi a barátaid nagyon szeretünk, és csak a legjobbakat kívánjuk Neked, s hogy a lelkeden a törések mielőbb összeforrjanak!

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom, hogy egy ilyen rossz időszak van mögötted. Remélem, már látod az alagút végén a fényt!

    VálaszTörlés
  5. Ágota, Neked, aki olyan optimista vagy, aki mindig meg tudsz másokat is vigasztalni s örömet tudsz szerezni nekik, biztosan tudom, hogy sikerülni fog!!! Ugye sokkal jobb már?

    VálaszTörlés
  6. Bízom benne,hogy hamarosan leírhatod,hogy "jól jöttem ki a dologból":))

    VálaszTörlés
  7. Szomorúak ezek a sorok...remélem már ott van a fény...Gyors felépülést nektek!

    VálaszTörlés
  8. Mindig olyan erősnek látlak, de most megint összeszorult a szívem érted, értetek. Bízom benne, hogy az a fény csak erősebb lesz és közelgő szülinapodon már vidámabban mosolyogsz.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...