Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. október 28., csütörtök

Karácsonyi mécsestartó



Kitört nálam a karácsonyi láz! Megcsináltam más színnel is, azt majd máskor megmutatom. Ilyen időben képtelenség fotózni!

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép! Tényleg igazi karácsonyi hangulatot áraszt:-)))

    VálaszTörlés
  2. Csodás kis mécsestartó, egyébként a többi munkáidat is menéztem, nagyon szépek, tetszenek.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ágota! Köszönöm kedves szavaidat, nagyon jól esett!:) Nagyon ügyes vagy, hogy megtanultad méghozzá magától a "Mester"-től!! Várom az eredményt! És hozok még ízes kifejezéseket, ha eléggé felpörcölködöm ( az az állapot, amikor valaki olyan lesz mint a sült szalonna bőre)...!:)))

    VálaszTörlés
  4. Nem tudna nekem mondani vki olyan oldalt ahol ilyen gyöngyből készült mécsestartók vannak és le van rajzolva hogy hogyan kell csinálni??:)
    Egyébként ez nagyon szép!!:)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...