Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. október 25., hétfő

Takács csomó

http://www.youtube.com/watch?v=ceUe_FtJTWAhttp

Az előző bejegyzésre utalva: én ezt a verziót ismerem takács csomóból. Ha tud valaki okosat mondani, hogy ezen miért nem mennek át a gyöngyök? Persze nem cipőfűzővel fűzök. De ezt találtam a legjobbnak. Ezt úgy hívtuk, hogy az oldhatatlan csomó. Tényleg az!

3 megjegyzés:

  1. Szia Ágota! Én pont ue. a takács-csomót alkalmazom, nekem átmennek a gyöngyök. Japán kását használsz?

    VálaszTörlés
  2. Ez jó! Nem. Egyszerű cseh kását, mert ebből láttak egy ékszeremet és az alapján horgolok most. Többet még nem árulhatok el, mert ajándék lesz. Köszi, hogy nem hagysz magamra! Nagyon jól esik!!! Ma vettem vékonyabb cérnát. Remélem azzal majd jobb lesz.

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Ez a jó csomó én is ezt használom, a cseh kásán kisebb a lyuk ezért nem megy át neked.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...