Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. november 8., hétfő

Helyesbítés!

Az előző bejegyzésben mézjáde követ írtam. Cseresznyevirágnál láttam egy hasonló követ és elbizonytalanodtam. Ma levittem az ásványboltba a kövemet és hát nagyon nem volt biztos a dolgában az eladó. (pedig ért hozzá, többször tapasztaltam) Azt mondta szerinte inkább kalcit, de ezt csak úgy tudná megállapítani, ha savba tenné. Na akkor maradok inkább bizonytalan! Én mégegyszer szét nem szedem!!!

2 megjegyzés:

  1. Tényleg kár lenne! Inkább nem akarjuk tudni, hogy mi az. Egyébként sokszor tényleg többesélyes, hogy milyen ásvány is az. És még a hozzáértők is elbizonytalanodnak.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...