Magamról

Saját fotó
Az úgy kezdődött, hogy .... sógornőm vett magának egy csodaszép szettet, ami gyöngyből volt. Nézegettem, forgattam. Mondom neki, ezt én is meg tudom csinálni! Persze akkor még nem ment volna, de azóta sokat tanultam már! És még mennyi minden van hátra! Az lesz a csúcs, ha teljesen önálló dolgokat tudok fűzni. Ami belőlem jön. Addig meg gyakorolok szorgalmasan. Ezt a fejlődést, próbálkozást láthatod a blogomban. Remélem tetszik amit látsz. Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Ha tetszett gyere máskor is. Ha véleményed van szívesen veszem, mert abból tanulok. Címem: bundimester@gmail.com

2010. november 21., vasárnap

Horgolt gyöngybogyó


Nagyon büszke vagyok magamra! Végre megtanultam Jucitól a gyöngybogyó horgolást! Nagyon köszönöm a segítségedet!!! Nem tökéletes, a befejezéssel vannak még gondok, de nem ez volt az utolsó darab!!! Most megyek kisebb méretet is kipróbálok. Ez elég nagy, de gyakorlásnak tökéletes volt!
Aki szeretné megtanulni ezt a technikát jelentkezzen Jucinál a tanfolyamán, vagy keresse fel levélben. Az összeg kifizetése után meg fogja kapni a kért leírást.

2 megjegyzés:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...